RSS

Buku Bahasa Sunda Parigel Kelas 1-6

12 Mar

Tujuan pangajaran basa Sunda di Sakola Dasar teh dina hakekatna mah nya eta sangkan barudak mibanda pangaweruh jeung kamampuh make basa Sunda kalawan hade tur bener, boh lisan boh tulisan. Pikeun ngahontal eta tujuam, diperlukeun sababaraha pangrojong, di antarana buku pangajaran.

Ieu buku nu dijudulan Parigel Make Basa Sunda teu aya sanes kanggo nyumponan kaperyogian di luhur. Eusina disusun dumasar kana Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan (KTSP) nu dimimitian ku kaparigelan Ngaregepkeun (menyimak), Nyarita (berbicara), Maca (membaca), Jeung Nulis (menulis). Salinan ti eta, diwuwuhan oge ku latihan-latihan make basa Sunda dumasar kana pangalaman para murid sapopoe. Pamugi wae ieu buku teh tiasa ngarojong kaparigelan murid SD dina make basa Sunda.

Harga Buku :

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 1 Rp. 22.500

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 2  Rp.21.000

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 3  Rp.24.000

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 4  Rp.20.000

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 5 Rp.23.500

PARIGEL MAKE BHS. SUNDA SD 6  Rp.23.000

Pemesanan Hubungi: Decky 085739539066

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Maret 12, 2012 in Bahasa Sunda, KTSP

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: